Fajter

Ostale Emisije

BIĆU NOVA BAKA COKA: Investitor doveo do očaja stanare slavujevog venca (VIDEO)

Autor: Glas javnosti

Muke stanara zgrade na Slavujevom vencu 32, opština Zvezdara, počele su pre više od deset godina, kada su 2009. godine komšiji Dragoljubu Tasiću dali saglasnost da na vrhu zgrade izgradi tri stana.

Umesto toga on je, kako objašnjavaju stanari zgrade, nadzidao sedam stanova, dve etaže, i plus kućice u potkrovlju. Ali, ni tu se nije zaustavio.

Zajedničko dvorište otuđio je tako što je postavio veliku metalnu kapiju od koje samo on ima ključ, a u dvorište stavio pse. U unutrašnjosti dvorišta stanarima je uzurpirao njihove šupe I pretvorio u svoje lične prostorije, garažu… Zajedničku prostoriju na drugom spratu oduzeo je od ostalih stanara kroz, kako kažu,  falsifikovane potpise.  

Dragoljub Tasić nadzidao je stanove u partnerstvu sa svojim zetom Nenadom Pušicom. Ali građevinsku dozvolu još uvek nisu dobili. Pošto objekat, odnosno stanovi koje su Tasić I Pušica prodali nisu legalizovani, zajedničke troškove vode, infostana plaćaju samo vlasnici uknjiženih stanova, što enormno podiže njihove račune.

Još veći problem je, kako ističu stanari zgrade na Slavujevom vencu 32, struja jer su svi novi objekti priključeni na strujomer zgrade iz 1939. godine, a struja je sprovedena kroz vodovodne cevi. Požar je izbio tri puta. Mileni Radovanović je ceo stan izgoreo dva puta zbog preopterećenja jer jedino njen stan ima trofaznu struju, dok su ostali na monofaznoj, ali izgleda da to nikoga nije briga.

Milena Radovanović kaže da su se obraćali Opštini Zvezdara, Gradu, Sekretarijatu, Ministarstvu građevine, Agenciji za borbu protiv korupcije, policiji…

Odgovor uglavnom nigde nisu dobili, a I onde gde jesu sve je do sada ostalo na obećanjima.

(Glas javnosti)SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti