Fajter

Hronika

MRAČNA TAJNA! Ambasador Oliver ANTIĆ pred skok sa litice dobio prijavu za PEDOFILIJU

Autor: Fajter

Ambasador Srbije u Portugalu Oliver Antić (72), koji se po portugalskim medijima ubio 18. febrara život kod Lisabona, bio je osumnjičen za pedofiliju i seksualno napastvovanje maloletnice, ekskluzivno saznaje“Fajter“. Zato istraga ne isključuje mogućnost da se bacio u smrt sa litice kod poznate turističke atrakcije Boka de Inferno, upravo zbog te krivične prijave u Beogradu.

Protiv Antića je krivičnu prijavu podnela majka maloletnice. Zvanično, optužbe su primljene na pisarnici beogradskog Prvog opštinskog suda i sumnjiče Antića da je sa umišljajem počinio polne radnje nad detetom! Majka deteta mu na teret stavlja da je počinio nedozvoljene polne radnje iz člana182. stav 2. KZ u vezi člana 180 stav 1 KZ.

- Osumnjičeni Antića iz Beograda, sa trenutnim boravištem u Lisabonu, prijavljujem zbog osnovane sumnje da je sa umišljajem, radi zadovoljenja ličnog seksualnog nagona, izvršio polne radnje dan detetom. Nedozvoljene polne radnje učinio je od leta 2020. godine do 12. avgusta 2021. godine i to svestan svoga dela i njegova zakonske zabranjenosti - navodi se u krivičnoj prijavi.

Krivično delo je počinjeno u njegovoj kući, gde je povremeno dovodio maloletnicu. Tu je detetu skinuo majcu i dirao je po grudima.

- Dete je počelo da plače i beži kako bi se spasilo. U nekoliko navrata pokazivao joj je i svoj polni organ. Govorio joj je gnusne stvari i tražio da pipne njegovu „lalu“. U jednom trenutku je čak idevojčica nameravala da se istušira, ali on je nag krenuo za njom u kupatilo i ušao u tuš kabinu. Tu je takođe zahtevao od devojčice da ga dodiruje – navodi majka u krivičnoj prijavi i dodaje da Antić od maloletnice zahtevao da se obuče pred njim.

Oliver Antić bio je profesor i dekan Pravnog fakulteta, kao i direktor Instituta za uporedno pravo 1997-2001. Bio je blizak Srpskoj radikalnoj stranci, a potom je učestvovao u osnivanju SNS-a. Od juna 2012. Godine je bio savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Decembru iste godine postao je visoki predstavnik Srbije u Stalnom mešovitom komitetu za pitanja sukcesije. Pored službe u Lisabonu, bio je ambasador i u Zelenortskim Ostrvima i Sao Tome i Principe. On će biti sahranjen u Lisabonu u petak 25. februara.

Kao dokaz, celu prijavu možete pogledati OVDE 

 SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti