Fajter

Хроника

На ВМА преминуо и други радник фабрике "Милан Благојевић" повређен у пожару 14. јула

Autor: Фајтер/агенције од 03.08. 2017.

Радник лучанске фабрике "Милан Благојевић-наменска" Н. М. (25), који је повређен у пожару 14. јула испред погона за производњу ракетних горива, преминуо је јутрос на Војно-медицинској академији у Београду, незванично сазнаје агенција Бета.

Министарство одбране саопштило је раније да је у тој фабрици наменске индустрије 14. јула дошло до пожара технолошког отпада у коме су два радника повређена, а један од њих преминуо је два дана касније од задобијених опекотина на ВМА у Београду.

По наводима запослених у "Милану Благојевићу", још једна хаварија догодила се у тој фабрици у понедељак, када је у одељењу за пиротехнику избио пожар у коме је један радник повређен.

Он је са опекотинама на превезен на ургентно одељење чачанске болнице, одакле је пребачен на Војно-медицинску академију у Београду.

У тој фабрици је и јуче избио пожар у коме су два радника повређена, али нису животно угрожени. Како је саопштило Министарство одбране, пожар је избио око 7.30 у погону за производњу ракетног горива, а аутоматски систем за заштиту од пожара спречио је његово ширење, па је материјална штета минимална.

"Радници су збринути у болници у Чачку, нису животно угрожени и у току дана биће транспортовани у Војно-медицинску академију у Београду ради даљег лечења", навело је Министарство одбране.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti